Retour- en omruilbeleid

 • Wij willen dat jij volledig tevreden bent met het/de product(en) die je bij ons koopt. Als je via de website bestelt, heb je het recht om jouw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van het product te annuleren, ongeacht de reden. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet je het product retour sturen.

  Retourneren
  Je dient het product zonder onnodige vertraging, en niet later dan 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling, te retourneren. In verband met de terugbetaling van een geaccepteerde retourzending, brengen wij € 6 in rekening voor de retourkosten.

  Let op❗️Alle geretourneerde producten in originele staat moeten verkeren voor een volledige terugbetaling, inclusief labels en dozen etc.

  Ruilen
  Gratis omruilen is alleen van toepassing als je wilt ruilen voor een ander product of een andere sterkte.

  Let op❗️ Alle geretourneerde producten moeten in originele staat verkeren.

  Retourzendingen voor "2 voor de prijs van 1"-promoties
  Als je een deel van de aanbieding wilt retourneren zal er geen restitutie plaatsvinden. Voor een terugbetaling moeten alle producten die deel uitmaakten van de aanbieding worden geretourneerd.

  Retourneren van SET-artikelen met pakketprijs
  Het is niet mogelijk om delen van een SET-artikel met een pakketprijs te retourneren. In het geval van een retourzending moet het gehele pakket worden geretourneerd om een terugbetaling te kunnen ontvangen.

  Retourzendingen voor andere aanbiedingen
  Als je ervoor kiest om een deel van een promotiebestelling, bijv. 2 voor de prijs van 1, te retourneren, zal de korting vervallen.

 • Heb je het antwoord op je vraag gevonden?