Waar is mijn pakketje?

• Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten en traceerbaar is, kunt u op de link in de leveringsbevestiging klikken om de status van uw bestelling te zien en waar het zich op dit moment bevindt / waar het voor het laatst is gescand.

Het kan tot 48 uur duren voordat de link wordt bijgewerkt nadat uw pakket vanuit ons magazijn is verzonden.

Indien u heeft gekozen hebt voor de standaard levering Deutsche Post, is het mogelijk dat uw pakje bij aankomst in België wordt doorgestuurd naar de lokale koerier (Bpost).

Controleer in dat geval de tracking op de website van Bpost met uw zendingnummer die u van Deutsche Post hebt gekregen voor meer informatie.

Bpost

In het geval dat de link binnen enkele dagen geen update laat zien, neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u met de status van de levering.

• Heb je het antwoord op je vraag gevonden?