Wat voor soort brillen verkopen jullie?

• Leesbrillen
    Leesbrillen zijn geschikt voor mensen die na hun 40ste slechter beginnen te zien en behoefte hebben aan een enkelvoudige bril.

Blauw licht filter brillen
    Onze blauw licht filter brillen - met of zonder sterkte - beschermen je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van beeldschermen en kunnen gedragen worden wanneer je naar je smartphone, tablet, TV of computer kijkt.

Progressieve brillen
    Corrigeert presbyopie. Het bovenste gedeelte van de glazen heeft geen sterkte en het onderste gedeelte heeft een sterkte voor leesafstand. De overgang daartussenin is erg geleidelijk, waardoor je zonder problemen kan schakelen tussen dichtbij en veraf zien.

Zonnebrillen met en zonder sterkte
    Onze zonnebrillen - met of zonder sterkte - zijn zowel stijlvol als functioneel en beschermen je ogen tegen UV licht.

• Kreeg je antwoord op je vraag?